top of page

Midvinter Tankar

Nu borde det vara midvinter med snö och lite kyla, men det är tvärt om aprillväder. Regn och några grader plus. Det är väldigt fuktigt och grått. dessutom har det blåst ganska ordentligt i flere dagar. Isarna var på väg att bli bra men nu är det nog inget att hurra för. Gå inte ut på isarna de är förärdiska.

Det är inte många vinter aktiviteter man kan hålla på med just nu. Man kan alltid planera inför sommaren. Våren kommer, det är alldeles säkert. Man märker redan nu att dagarna har blivit längre.

Skall ni ha kalas hos er sås examenskalas eller födelsedagskalas och det behöver städas före det. Då kan ni ta kontakt med mej jag kan hjälpa till med städningen. Tvätta fönster eller göra vad som behövs. Behöver ni hjälp med serveringen under själva kalaset då kan jag också hjälpa till.

Sedan är det sommarstugan som kanske behöver en rejel städning innan säsongen inleds på allvar. Stäsning, vädring och fönstertvätt det fixar sig också. Kanske det finns endel som behöver fixas ute på gården gräsklippning eller annat där kan jag också ge en hjälpande hand.

Hur går du tillväga för att kontakta mej? Nu när du är på hemsidan så är det kanske enklast att gå via mellanbladet kontakt som kommer fram som sista mellanblad under mera.

Är det någon speciell tidpunkt som man vill ha min hjälp är det klokt att vara i kontakt så snabbt som möjligt, nu finns det ännu många ledigat tider på våren.

Ha en bra fortsänning på vintern. Vi håller kontakt.

Comentarios


  • Facebook Social Icon
Senaste|Uusimmat 
Arkiv | Arkisto
bottom of page