top of page

Känner du din hemstad - Ta en guide o hör vad du ser

Nu är det höst, grått och ganska mörkt. Man har kan ske inte lust med så mycket. Sitter kanske mest inne och tittar på det gråa vädret. Varför inte lysa upp vardagen med en promenad i Borgå eller Lovisa med en guide. Du kan själv bestämma vad du o dina vänner vill beknata er med. Vilket område eller kanske något tema.

Jag gör helt standrard guidningar i båda städerna men också olika teman. Nu när julen närmar sig så kan man få höra om hur man förberedde och firade julen för länge sedan och hur traditionerna förändrats under tidernas gång. Är man intresserad av parker och trädgårdar kan man göra en sådan tur, den kanske ändå passar bäst under sommar halvåret. En epok i Finlands historia är förbudslagen under tidan 1919 -1932. Eller en promenad på våra begravningsplatser är också ett tema. Du kan också själv komma med förslag eller önskemål.

En guidning på 1,5 h är det som jag i vanliga fall gör. den kan förståss vara kortare men då blir den ganska kompakt. Men det är ju ni som bestämmer både tid och rutt. Vad kostar då en promenad på 1,5 h ? 1 -10 pers 85 €. Jag tar i vanliga fall högst 20 pers i gruppen det här pga av praktiska skäl. Grupper mellan 11 -20 pers 85 € + 5 € per pers.

Hur bokar man en guidning ? Ta kontakt med kantakt blanketten på hemsidan och för fram ditt önskemål om tidpunkt och plats.

En guidad rundtur kan vara en bra födelsedagspresant till en som har allt.

I vanliga fall guidar jag på svenska och finska.

Ha en bra fortsättning på hösten.

Comments


  • Facebook Social Icon
Senaste|Uusimmat 
Arkiv | Arkisto
bottom of page