top of page

Februari hälsningar från skären

Nu är det februari och man märker att dagarna blivit längre. Inspirationen att börja planera inför våren och sommaren. Vad har ni för planer inför våren?

En del av sommaren kommer jag att tillbringa i Lovisa centrum. Jag har några nya guide teman som jag kommer att göra. Förutom traditonella stadsrundturer så kommer jag att göra guidningar under rubrikerna Lovisad Parker och trädgårdar, Från fortifikations staden Degerby till dagens Lovisa, Livet som en Lovisabo, Läckra Lovisa etc.

Mina guidningar kan man boka på nätet vi air bnb, platformen. Jag har redan nu där några produkter. Flere kommer det under våren. Man kan också kontakta mej direkt om det är någon tidpunt eller tema som är intessat. Enklast kan man kontata mej från mina hemsidor.

I sommar är det Bostadsmässa i Lovisa, under juli månad. Vill du ha lite mera lung och ro så kom i juni eller augusti till Lovisa. Ha en bra fortsättning på vintern.

  • Facebook Social Icon
Senaste|Uusimmat 
Arkiv | Arkisto
bottom of page