Sommaren närmar sig Kohta kesä on täällä

Nu börjar sommaren nalkas och det är dax att tänka på allt roligt man kan göra då, har trevliga sommar fester med vännerna. Det behöver inte alls vara jobbigt, du kan ha dem på Algot's Lykta eller så kan du beställa HemKocke hem till dej och hjälpa till med fixande av festen. Nu är det tid att boka, ni vet det gamla ordspråket först till kvarn osv.

Eller är allt annat fixat men en liten programpunkt fattas, hur skulle det vara med ett föredrag om förbudslagen, ta kontakt så berättar jag mera. Tervelig sommar till er alla, vi ses.

Nyt alkaa jo olla kesä fiiliksiä. Kesällä on mukavaa pitää pieniä juhlia kaveri porukan kesken. Voit pitää niitä joko Algotin Lyhdussä tai sitten voit tilata KotiKokin autamaan järjestelyissä. Uupuuko ohjelmaa? Nyt kun on kulunut 100 v siitä kuin kielotlaki astui voimaan se voisi olla aihe. teen estielmiä aiheesta. Ota yhteyttä niin kerron lisää. Mukavaa kesää kaikille nähdään!

  • Facebook Social Icon
Senaste|Uusimmat 
Arkiv | Arkisto